[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με τρεις αθλητές στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων

Το Σαββατοκύριακο θα γίνει στο Σαμορίν της Σλοβακίας το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων με τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας. Η αποστολή μας αποτελείται από δύο αθλητές και μία αθλήτρια. Ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Νίκος Γαβριηλίδης θα συμμετάσχουν στη σφυροβολία και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία.
Οι αθλητές θα κάνουν έναν πρώτο δυνατό αγώνα, περισσότερο για να σπάσουν την μονοτονία της προπόνησης και να πάρουν πρώτο δείγμα γραφής της κατάστασης που βρίσκονται. Η φετινή θερινή σεζόν έχει αρκετές ιδιαιτερότητες δεδομένο του ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα γίνει τον Φθινόπωρο, ενώ τον Αύγουστο θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Οι αθλητές μας αγωνίζονται την Κυριακή (10/3). Τόσο ο Αναστασάκης όσο και η Αναγνωστοπούλου θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, ενώ ο Γαβριηλίδης ο οποίος θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της περσινής χρονιάς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]