Δεν… προλαβαίνουν να υποδέχονται υποψηφίους δημάρχους στον ΟΑΣΘ! Γι αυτό, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, έστειλε σχετική επιστολή προς τους δημάρχους ζητώντας «οι επισκέψεις να γίνονται με την ταυτόχρονη συμμετοχή  όλων των συνδυασμών»!



Στην επιστολή του, αφού τονίζει ότι “το συγκεκριμένο γεγονός (σ.σ. των συνεχών επισκέψεων) μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ως Διοίκηση του Οργανισμού – στον υπό εκκαθάριση Οργανισμό όπως γνωρίζετε – έχουμε αναλάβει να ενημερώσουμε με πλήρη διαφάνεια για όλα τα τεκταινόμενα, είτε αφορούν το παρελθόν, είτε το μέλλον”, προσθέτει πως “λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψήφιων Δημάρχων και συνδυασμών, δεν είναι δυνατή η ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά”. Έτσι, “για την διευκόλυνση όλων μας και για την ορθότερη και λειτουργικότερη ενημέρωσή σας, εκφράζουμε την θερμή παράκληση να μεριμνήσετε από πλευράς σας, έτσι ώστε οι επισκέψεις των εκάστοτε υποψηφίων Δημάρχων και κατ’ επέκταση όλων των συνδυασμών, να προγραμματιστούν ημερολογιακά”!


Έτσι, προτείνει “οι επισκέψεις στον Οργανισμό να γίνονται με  την  ταυτόχρονη συμμετοχή  όλων  των  συνδυασμών  του  εκάστοτε  Δήμου, έτσι ώστε να υπάρχει μία πλήρης και συνολική ενημέρωση από πλευράς Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ. με την παρουσία όλων των εκπροσώπων”.


Ζούμε για τη μέρα που θα δούμε δίπλα δίπλα τους Ταχιάο, Ορφανό, Ψωμιάδη από τη μια και τους Λεκάκη, Βούγια, Νοτοπούλου από την άλλη, να ενημερώνονται. Αν και η τελευταία τα… ξέρει από πρώτο χέρι!

Δ.Ι.Ασ.