[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέα πρόκληση ΕρντογάνΠροκαλεί ξανά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την τουρκική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα».


«Οι Ελληνες φοβήθηκαν πολύ, τρόμαξαν από τη “Γαλάζια Πατρίδα”. Εμείς, ως έθνος στρατιωτικό, κάνουμε ασκήσεις. Τι θέλουν δηλαδή; Να μην κάνουμε ασκήσεις επειδή φοβούνται οι Ελληνες;» είπε ο κ. Ερντογάν, όπως μετέδωσε το Open, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

«Αυτή τη φορά (σ.σ. οι Ελληνες) νομίζουν ότι έβαλαν μυαλό. Και θα κάνουν κι εκείνοι ασκήσεις σε ελληνικά νησιά. Εμείς όμως δεν έχουμε κανένα φόβο, καμία ανησυχία. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή», αναφερόμενος σε μια ελληνική στρατιωτική άσκηση που προγραμματίζεται στο Αγαίο.

Ο Τούρκος πρόεδρος ολοκλήρωσε τις αναφορές του στην Ελλάδα διαμηνύοντας ότι «εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, κάποιο φόβο. Όμως είμαστε έτοιμοι πάντα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]