[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η... πατρίδα του γενόσημου τιμάται στην επόμενη ΔΕΘΗ... πατρίδα του γενόσημου φαμάκου, η Ινδία, θα έχει την τιμητική της στην επόμενη, 84η ΔΕΘ, καθώς θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως και η πρώτη χώρα στην παραγωγή γενόσημων, όπως τόνισε σήμερα η πρέσβης της.


Στην παρουσίαση της 84ης ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εκπροσώπους του διπλωματικού σώματος στην Αθήνα, η Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα, κα. Shamma Jain, τόνισε πως η Ινδία θα καταταχθεί ανάμεσα στις 3 κορυφαίες οικονομικές δυνάμεις στον κόσμο τα επόμενα 10-15 χρόνια.

«Είναι αυτή η Νέα Ινδία η οποία θα προβληθεί στην 84η Διεθνή ‘Εκθεση Θεσσαλονίκης. Η Ινδία, στην οποία αντιστοιχεί το 55% της παγκόσμιας IT- BPM (InformationTechnology- Business Process Management) outsourcing επιχειρηματικής δραστηριότητας για το οικονομικό έτος 2018 (ύψους 185-190 δις US$) και αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή γενοσήμων φαρμάκων στον κόσμο (καλύπτοντας το 40% της ζήτησης γενοσήμων των ΗΠΑ, καθώς και το 25% της συνολικής ζήτησης για φάρμακα στο Ηνωμένο Βασίλειο), θα είναι παρούσα στην ΔΕΘ του 2019 με ινδικές εταιρείες στον τομέα της πληροφορικής και του φαρμάκου» επισήμανε η κα. Shamma Jain.

Εξίσου δυναμικό παρών θα δώσουν στην 84η ΔΕΘ και εταιρείες από μία ευρεία γκάμα άλλων σημαντικών τομέων της οικονομίας όπως: ναυτιλία, (Logistics και τοποθέτηση πληρωμάτων πλοίων), τεχνολογίες διαστήματος, γεωργία και τρόφιμα, τουρισμός, engineering και υποδομές, εξαρτήματα αυτοκινήτων, υφαντουργία κλπ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]