[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στην παράταξη Λίλτση ο πρ. Γ. Γ. του δήμου Παύλου Μελά

foto.jpgΆρχισαν οι... εκπλήξεις στον δήμο Παύλου Μελά. Ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη "Ανατροπή", Γιώργος Λίλτσης, ανακοίνωσε πως στην παράταξή του προσχώρησε ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Παύλου Μελά επί
δημαρχίας Διαμαντή Παπαδόπουλου, Χριστόδουλος Σταματίου.

Καλωσορίζοντας τον κ. Σταματίου στην παράταξη ο Γιώργος Λίλτσης έγραψε στα social media: “Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Χριστόδουλο Σταματίου στην μεγάλη παράταξη της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ". Ο Χριστόδουλος είναι ένα έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του δήμου Παύλου Μελά και δημοτικός σύμβουλος Ευκαρπίας, ενώ υπήρξε υποδιευθυντής του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).

Όλοι εμείς, η ομάδα της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" δεσμευόμαστε να κάνουμε τον δήμο Παύλου Μελά ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό δήμο, έναν δήμο πρότυπο”.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]