[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το μηνυμα του Γιωργου Ορφανού για την 25η Μαρτίου

Την παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρακολούθησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός. Χειροκρότησε μαθητές, μέλη παραδοσιακών συλλόγων και αγήματα του στρατού, που παρήλασαν με περηφάνια και ενθουσιασμό.
«Σήμερα θυμόμαστε αυτούς που επαναστάτησαν για να είμαστε ελεύθεροι εμείς και τους υποσχόμαστε ότι θα κινηθουμε στις δικές τους κατευθύνσεις . Η Μακεδονία ξακουστή θα εξακολουθήσει να είναι το βασικό μας σύνθημα για τα επόμενα χρόνια για τους επόμενους αιώνες . Θα παλέψουμε για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε μετά με το τέλος της παρέλασης ο Γιώργος Ορφανός.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» περπάτησε στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος συμπολιτών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]