[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η δήλωση Αηδονόπουλου για την 25η Μαρτίου


Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διπλού εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης ο κ. Αηδόνοπουλος τόνισε: «Σήμερα ο Ελληνισμός γιορτάζει την απελευθέρωση του Έθνους μας από τον οθωμανικό ζυγό και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Το Γένος μας πολέμησε και κέρδισε την Ελλάδα, απέβαλε το στίγμα της σκλαβιάς. Ο Διαφωτισμός ήταν η θρυαλλίδα της επανάστασης. Η κοιμωμένη Ιστορία και οι παραδόσεις που ο Κλήρος φύλαγε μαζί με το αδάμαστο φρόνημα, η δίψα για Ελευθερία και το αίμα ήταν τα στοιχεία του κράματος που γέννησε την ελεύθερη Ελλάδα. Το σαράκι της φυλής μας, ο διχασμός, λίγο έλειψε να πνίξει την επανάσταση και ευτυχώς παρήλθε. Σήμερα, ας μην αφήσουμε τις ψεύτικες φωνές του νέου διχασμού να βρουν ευήκοα ώτα, ο Ελληνισμός δεν αντέχει ακόμη μια Μικρασιατική καταστροφή, έναν Εμφύλιο, μια απόρριψη των αρχών και των ιδεωδών του».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]