[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Kαμπάνα" στον Ηρακλή για όλα όσα έγιναν στην Μίκρα

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την τιμωρία του Ηρακλή για όλα όσα έγιναν στη Μίκρα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:
Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», καθώς και του προέδρου αυτού, Προδρόμου Καλαϊτζίδη, όπως αναπτύχθηκαν αναλυτικά με το από 07-02-2019 απολογητικό τους υπόμνημα και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (το φύλλο αγώνα Ηρακλής – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, το έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, το έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το από 07-02-2019 απολογητικό υπόμνημα) επιβάλλει στο ως άνω σωματείο την ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500 €) ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα φιλάθλων του ως άνω σωματείου κατά τη διάρκεια του 1ου και του 2ου σετ του αγώνα, αποτελεί περίπτωση μεμονωμένου περιστατικού και όχι περίπτωση ομαδικής εκτροπής σε υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως, καθώς, μετά τις απαιτούμενες συστάσεις από τα μεγάφωνα, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς την επανάληψη των συνθημάτων αυτών,
Δεν επιβάλλει ποινή αναφορικά με το αποδιδόμενο σε αυτό παράπτωμα ότι κατά τη διάρκεια του 4ου σετ του αγώνα ένας φίλαθλος του ως άνω σωματείου εισήλθε και στάθηκε πίσω από τον Α΄ διαιτητή, καθόσον προέκυψε ότι δεν επρόκειτο για φίλαθλο του εν λόγω σωματείου, αλλά για τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ, Απόστολο Βαμβακίδη, μέλος της Διοίκησης του ΤΑΑ, ο οποίος στάθηκε πίσω από την σκάλα του Α’ διαιτητή, προκειμένου να λειτουργήσει προληπτικά και αποτρεπτικά για τυχόν προβλήματα με τους φιλάθλους που βρίσκονταν εκεί. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε και η Αστυνομία δεν τον απομάκρυνε παρά το αίτημα του κ. Κομισάριου του αγώνα.
Επίσης επιβάλλει στον Πρόεδρο του ΤΑΑ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», Πρόδρομο Καλαϊτζίδη, την ποινή της έγγραφης επίπληξης, καθότι, ακόμα και αν απηύθυνε τη φράση «Να τους χαίρεσαι, ξεφτίλες» σε παράγοντες του αντίπαλου ΤΑΑ ΠΑΟΚ, κατόπιν φραστικής επίθεσης που δέχθηκε από τους τελευταίους, τούτο συνιστά δυσφήμιση του αθλήματος της πετοσφαίρισης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]