[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κράτησε… αποστάσεις από την κίνηση Λεκάκη ο Μπουτάρης

«Είναι μια φυσική κίνηση των παιδιών που ήταν ο κορμός της "Πρωτοβουλίας" και μετά την απόσυρση της κυρίας Γούλα, που μας λύπησε, αποφάσισαν να ριχτούν στον αγώνα, για να έχουν μια σοβαρή παρουσία στην επόμενη φάση».

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφορικά με την υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρου Λεκάκη, για τον κεντρικό δήμο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ερωτηθείς εάν θα στηρίξει τη νέα δημοτική κίνηση, η οποία περιλαμβάνει αντιδημάρχους, εντεταλμένους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, ο κ.Μπουτάρης κράτησε αποστάσεις: «Εγώ αυτό που λέω είναι "παιδιά εσείς κάνετε ό,τι καταλαβαίνετε. 'Εχετε μεγαλώσει στην 'Πρωτοβουλία'"», απάντησε.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]