Μετά την γκαζόζα, απειλές από τον βουλευτή Φωκά

Ο πρωταγωνιστής του… Gazozagate, Αριστείδης Φωκάς, επανήλθε δριμύτερος, σήμερα το πρωί, στον Σκάι. Τώρα αποθεώνει τον άνθρωπο που τον έστειλε για… γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής και απειλεί την κυβέρνηση!Ο κ. Φωκάς αναφερόμενος στην επίμαχη φράση που ειπώθηκε στη Βουλή για τη γκαζόζα, ανέφερε πως τον πήρε ο Π.Καμμένος και του είπε «πιες μία γκαζόζα στην υγειά μου».


Μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν οι ΑΝΕΛ χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του Θανάση Παπαχριστόπουλου (σ.σ έχει δεσμευτεί ότι θα παραδώσει σήμερα την έδρα του), ο κ. Φωκάς προανήγγειλε νέες… ομορφιές στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Ο Ζουράρις θα τους πλακώσει στα αρχαία ελληνικά, ο Καμμένος θα τους μιλήσει… γαλλικά  και εγώ ποντιακά» είπε χαρακτηριστικά. Κι όταν τον ρώτησαν τι θα πει στα ποντιακά, απάντησε: “Θα πω κάτι για κάκαλα”…


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι «τα τίναξε όλα στον αέρα» καθώς όπως είπε ένας υπουργός Άμυνας παράτησε το υπουργείο του που λατρεύει.


Εξακόντισε και απειλές κατά της κυβέρνησης! Ανέφερε πως εάν στην κυβέρνηση παραποιήσουν το άρθρο 15 της Βουλής, που αφορά το πότε συνίσταται κοινοβουλευτική ομάδα (σ.σ. έχει ακουστεί ότι υπάρχουν σκέψεις να αλλάξει και η Κ.Ο. να συνίσταται μόνον όταν οι βουλευτές έχουν εκλεγεί με ένα κόμμα), «θα δουν τι εστί βερίκοκο».

Σχόλια