Οι μέρες πλησιάζουν, οι ώρες έρχονται όπου ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας θα παίξει την μεγάλη του ζαριά του στο γύρισμα των ποδοσφαιρικών εποχών.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννιδης

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ματς. Είναι ένα παιχνίδι απαντήσεων αρχικά για τα όσα έγιναν πέρσι, όταν ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε καν στον αγωνιστικό χώρο επικαλούμενος τρομοκρατία. Είναι ένα ματς που ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει ότι μακράν η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών και δικαιούται αυτό που έχασε στα.. δικαστήρια πέρσι.  Ένα ματς που αν με το καλό κλειδώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι βέβαιος πώς θα αλλάξει την ροή των πραγμάτων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα ματς που κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να σηματοδοτήσει την νέα εποχή. Αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, είναι βέβαιο πώς θα ακολουθήσουν και άλλα, μια που και ο πρόεδρος του θα ανεβάσει περισσότερο την μεταγραφική ισχύ της ομάδας, δίνοντας περισσότερα για τις μεταγραφές.
Στα αγωνιστικά συμφωνώ απόλυτα με τον Λουτσέσκου. Είναι ένα ματς που μόνο του δεν κρίνει πρωτάθλημα . Σαφώς και με νίκη ο ΠΑΟΚ κάνει το μεγάλο βήμα, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος και αρκετά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ το έχει το ματς. Ελέγχει την κατάσταση, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγχωθεί, ούτε και να πιέσει την ροή του αγώνα. Όλα είναι υπέρ του. Το μομέντουμ η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, το γήπεδο, η ψυχολογία, ολα. Τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει την βραδιά και την ... ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα. Θα έχουμε χρόνο να αναλύσουμε τα οφέλη που θα προκύψουν για τον ΠΑΟΚ από μια πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολλά θα είναι διαφορετικά την επόμενη της νίκης και της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Λουτσεσκου ξέρει πως είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσει και το λέει συνέχεια. Στηρίζεται στην αναμφισβήτητη  ποιότητα της αλλά και στην προσωπικότητα που έχουν κάποιοι παίκτες της ομάδας. Αποδεδειγμένα καλύτεροι από τους συναδέλφους τους στον Ολυμπιακό.  Όπως σημείωσα και νωρίτερα ολα είναι υπέρ των ασπρόμαυρων. Όλα...
ΣΣ1
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ήδη ψιλιασμένος μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι. Και έτσι δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό απέναντι σε μια ομάδα που δεν κατέβηκε καν να παίξει χωρίς να ντρέπεται...
ΣΣ2
Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ευκαιρία να τελειώσει το πρωτάθλημα  όπως είναι η κατάσταση και να βγάλει εκτός μάχης τον βασικό του αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι θα το πάρει το ματς και το πρωτάθλημα.