[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Λεκάκης: Η υποψηφιότητά μου χαλάει τη σούπα κάποιων

“Η υποψηφιότητά μου κάποιους τους ενοχλεί διότι ανακατεύει την τράπουλα, χαλάει τη «σούπα» τους”.  Αυτό υποστήριξε ο Πέτρος Λεκάκης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη “Θεσσαλονίκη Πρώτη”, αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής της διοίκησης Μπουτάρη, σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη.Ο κ. Λεκάκης ρωτήθηκε για το αν θα παραιτηθεί από αντιδήμαρχος για την προεκλογική του εκστρατεία και απάντησε: “Δεν ξέρω αν έχετε δει κάποιον εν ενεργεία δήμαρχο που κατεβαίνει για μια νέα θητεία ή αντιδήμαρχο που ανέλαβε την πρωτοβουλία να είναι υποψήφιος δήμαρχος να παραιτείται. Άρα να κλείσουμε εδώ την κουβέντα για την «παραίτησή» μου. Η δική μου υποψηφιότητα είναι ξεκάθαρη και είναι αυτοδιοικητική”.


Επέμεινε, ξανά, για το ότι η υποψηφιότητά του δεν έχει σχέση με κόμματα και τόνισε πως τα θέματα της καθημερινότητας θα είναι η προτεραιότητά του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]