Παρακολούθησα με προσοχή τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και έμεινα έκπληκτος με την ευκολία με την οποία ο πολύς Τασος Σιδηρόπουλος, έπαιζε ΑΕΚ.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Κάθε του απόφαση ήταν μεροληπτική υπέρ της ομάδας του Χιμένεθ. Ενα πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι του Χούλντ και ένα πέναλτι εκτός περιοχής που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ και προκάλεσε την οργή των γηπεδούχων άλλα και όλων όσων έβλεπαν το ματς από την τηλεόραση.

Δεν τολμώ να σκεφτώ κάν τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τέτοιο πέναλτι. Μέχρι και έκτακτο δελτίο θα είχαμε από τα αθηναϊκά τηλεοπτικά δίκτυα, και έκτακτες εκδόσεις από τον αθλητικό τύπο. Θα μου πείτε, εδώ η ΑΕΚ δεν ντράπηκε πέρσι όταν ταμπουρώθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας , και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα στις δικαστικές αίθουσες, θα ντραπεί τώρα; Όχι φυσικά. Αλλά επί προσωπικού αυτό που μου προκάλεσε οργή και κυρίως θλίψη ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, ο οποίος προφανώς ήταν σε άλλο γήπεδο. Σαφώς και οι δηλώσεις του ήταν πέρα για πέρα άστοχες.
Τι είπε λοιπόν ο κατά τα άλλα ευαίσθητος Μανόλο Χιμένεθ; «Δεν μπορώ να πω αν ήταν ξεκάθαρο το πέναλτι. Δεν πέφτει κανείς αν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει κάποιο παράπονο ο Ατρόμητος, γιατί την ΑΕΚ δεν την ευνόησε. Πρέπει να παραπονιόμαστε λιγότερο και να δίνουμε το καλό παράδειγμα». Εκτός τόπου και χρόνου δηλαδή. Όχι, κύριε Χιμένεθ. Δεν ειναι ετσι. Η νίκη της ΑΕΚ οφείλεται στον διαιτητή Σιδηρόπουλο σε ποσοστό 100%. Αποκλειστικά σε αυτόν και σε κανέναν αλλον. 
Και ο Ατρόμητος έχει απόλυτο δίκιο να φωνάζει. Κάλιστα θα μπορούσατε να πείτε ότι και ο διαιτητής άνθρωπος είναι και κάνει λάθη. Έκανε, όμως; Σύμφωνα με όλη την Ελλάδα έκανε. Σύμφωνα με εσάς δεν θα έκανε. Αλλά εσείς δεν είστε αυτός που μιλήσατε για τρομοκρατία και για δίκαιο πρωτάθλημα πέρσι;Οπότε άδικα περιμέναμε από εσάς μια δίκαιη αποτίμηση των διαιτητικών αποφάσεων που καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ.