[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Απαίτηση Ζέρβα: Να παραιτηθεί η Νοτοπούλου

Την παραίτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου από τη θέση της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ζητά ο επικεφαλής της παράταξης “Ναι στη Θεσσαλονίκη”, υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.Με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση στο σάιτ Protagon με τίτλο ''τα πεντοχίλιαρα της Νοτοπούλου'', σύμφωνα με το οποίο υπήρξε σειρά χρηματοδοτήσεων δράσεων και επιχορηγήσεων συλλόγων από την κ. Νοτοπούλου στο τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κ. Ζέρβας υποστηρίζει ότι η υφυπουργός και υποψήφια δήμαρχος “φαίνεται πως οργανώνει την προεκλογική της καμπάνια μέσα από το Διοικητήριο απολαμβάνοντας όλες τις παροχές και τις ευκολίες που της προσδίδει η θέση αυτή, χωρίς βέβαια να μπαίνει στη βάσανο κατάθεσης προτάσεων και προγραμματικού λόγου για την πόλη”.


Ο κ. Ζέρβας καλεί την κ. Νοτοπούλου “να παραιτηθεί άμεσα, εάν και εφόσον είναι ακόμη διατεθειμένη να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ας το κάνει με τις δυνάμεις της, τις ιδέες της, το πρόγραμμά της και όχι με κρατικά δεκανίκια και ανέσεις”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]