[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έμειναν από... ΟΑΣΘ περιοχές της ΘεσσαλονίκηςΓια άλλη μία φορά, με λίγους πόντους χιόνι, περιοχές της Θεσσαλονίκης έμειναν χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ -κυρίως στους περιφερειακούς δήμους.Παρότι οι κεντρικοί δρόμοι στο πολεοδομικό συγκρότημα παραμένουν ανοιχτοί, υπάρχουν σημεία στα οποία αστικά λεωφορεία δεν... φθάνουν!


Σύμφωνα με τη διευθύντρια κίνησης του Οργανισμού, Κατερίνα Σίσκου, υπήρξαν σημεία στα οποία εγκλωβίστηκαν αστικά λεωφορεία, με αποτέλεσμα είτε να μη μπορούν να ολοκληρώσουν το δρομολόγιό τους, είτε να μη μπορούν να προσεγγίσουν τους τερματικούς σταθμούς.

Όπως αναφέρει το thestival , προβλήματα υπάρχουν στην οδό Επταπυργίου, όπου γίνεται εκτροπή της κίνησης του αστικού της γραμμής 28 από την περιοχή της Νεάπολης. Δυσκολίες έχουμε επίσης στη γραμμή 35 των Μετεώρων όπου έχουν εγκλωβιστεί οχήματα και δεν μπορούν να φτάσουν στον τερματικό σταθμό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις 40 Εκκλησιές όπου λόγω της ολισθηρότητας, τα λεωφορεία δεν μπορούσαν να ανέβουν την ανηφόρα και ζητήσαμε τη συνδρομή του δήμου για να καθαριστεί ο δρόμος.


Προβλήματα εντοπίζονται και στους περιφερειακούς δήμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Το δρομολόγιο του 87 δεν πηγαίνει σε Λιβάδι και Περιστερά γιατί είναι μεγάλη η ποσότητα του χιονιού στους συγκεκριμένους οικισμούς. Μικροπροβλήματα είχαμε νωρίτερα και στη γραμμή 72 της Μηχανιώνας, ωστόσο το δρομολόγιο εκτελείται κανονικά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]