[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό σε Πυλαία, Ευκαρπία, ΕύοσμοΈκτακτες διακοπές νερού είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, χωρίς νερό είναι οι καταναλωτές στην οδό Εγνατία σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στην Πυλαία.Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15:00.

Στην ίδια περιοχή, υπάρχουν παρόμοια προβλήματα με το νερό, στην οδό Βάλτου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Λύση στα προβλήματα θα δώσει η ΕΥΑΘ μέχρι τις 14:30.

Επιπρόσθετα, δεν έχουν νερό κάτοικοι και επαγγελματίες στις οδούς Πλάτωνος, Αγίου Γεωργίου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στην Ευκαρπία, του δήμου Παύλου- Μελά.

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μέχρι τις 14:30.

Τέλος, άλλη μια έκτακτη διακοπή νερού είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην οδό Ιπποδρομίου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στον Εύοσμο.

Η ΕΥΑΘ εκτιμά ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15:30.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]