Πρόσκληση σε όλους τους δημότες που ανήκουν στο χώρο του δημοκρατικού τόξου να τον τιμήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές του Μαΐου, «ώστε η Θεσσαλονίκη να μετατραπεί και πάλι σε πρωταγωνίστρια των εξελίξεων», απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον REAL FM 107,1, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως «η πόλη έχει ανάγκη από μια μεγάλη μεταβολή, μία διέξοδο» και επισήμανε πως στόχος του είναι να ενώσει και όχι να χωρίσει τους πολίτες.

«Θεωρώ ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα μου δώσουν την πλειοψηφία της ψήφου τους αλλά θα με ψηφίσουν και οι παλαιοί ΠΑΣΟΚοι και οι αριστεροί, όσοι δηλαδή ανήκουν στο χώρο του δημοκρατικού τόξου», σημείωσε ο κ. Ορφανός ενώ υπογράμμισε πως η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό αποτελούν ζητήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.

«Η δική μου διαδρομή αποδεικνύει τις ικανότητες που έχω για να διοικήσω το δήμο Θεσσαλονίκης»,δήλωσε και υπενθύμισε ότι ως υφυπουργός Αθλητισμού, «προώθησα πάνω από 200 έργα».

Επιπλέον, ο κ. Ορφανός εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα είναι στην β΄ Κυριακή, σημείωσε πως «η μόνη συμμαχία που με ενδιαφέρει είναι αυτή με τους πολίτες» και υποστήριξε πως αποτελεί «τίτλο να είσαι αντάρτης για την πόλη σου».