[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γιάννης Χαριτωνίδης: "Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί όπου παίζει"

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου ενόψει του Final 4 Νεανίδων ΕΠΕΣΘ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Γ. Μίκρας
το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Γιάννης Χαριτωνίδης μιλώντας αναφορικά με την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ είπε:  "Ο ΠΑΟΚ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ολα τα χρόνια και κυρίως τα τελευταία  στο βόλεϊ όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. Με ανθρώπους που αγαπούν αποδεδειγμένα το βόλεϊ και τον ΠΑΟΚ, όπως ο κ. Αμοιρίδης και όλοι οι συνεργάτες του. Είμαστε μια οικογένεια. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την άνοδο μας στην μεγάλη κατηγορία. Όλα στο τμήμα λειτουργούν τέλεια. Όσο για το final 4 όπως είπα ο ΠΑΟΚ όπου συμμετέχει είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και στα τμήμα υποδομής μας και αυτό φαίνεται με την παρουσία μας εδώ. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]