[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επίσκεψη Ζέρβα στις υπηρεσίες καθαριότητας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη», επισκέφτηκε την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης.Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις συμπίεσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων, στο αμαξοστάσιο και στις διοικητικές υπηρεσίες. Ακολούθησε συνάντηση με το υπηρεσιακό και διοικητικό προσωπικό του ΣΜΑ όπου υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα όλα τα ζητήματα και για τις προοπτικές τη διαχείρισης των απορριμμάτων της πόλης.


Την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης και στα γραφεία των κοινωνικών υπηρεσιών, το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο και τα κοινωνικά ιατρεία. Εκεί συναντήθηκε με το υπηρεσιακό, διοικητικό, ιατρικό προσωπικό, καθώς και τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης.


Συζητήθηκαν τα προβλήματα των κοινωνικών δομών, τα αιτήματα των εργαζομένων και οι δυνατότητες εκσυγχρονισμού και μεγαλύτερης αποδοτικότητάς τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]