[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Λαϊκό γλέντι για να μαζέψουν χρήματα για κινητοποιήσεις κατά του… ΟΑΣΘ!

Λαϊκό γλέντι οργανώνει η Πρωτοβουλία Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τις κινητοποιήσεις της κατά του ΟΑΣΘ!Για το λόγο αυτό καλεί “όλο το λαό της πόλης, σωματεία, συλλόγους και συλλογικότητες,

σε ανοιχτή συνέλευση όπου θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ (Στ. Παππά) και θα καθορίσει τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.


Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019  στις 7:00μμ  στην αίθουσα Α21 της Σχολής Θετικών Επιστημών (έναντι νοσοκομείου Γεννηματά).


Μετά τις 10:30μμ, θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τις ανάγκες των κινητοποιήσεων, με τα μουσικά σχήματα: "Οφ Αμάν" και "Βουκολική Διαταραχή".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]