[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Προπηλακισμό συναδέλφου τους από εργοδότη καταγγέλλουν οι διανομείς φαγητού Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού από εργοδότη.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Βαρδάρη ενώ θα ακολουθήσει μοτοπορία στο κέντρο της πόλης.

Το περιστατικό καταγγέλλει  η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων με ανάρτηση τους στα social media.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό έγινε την περασμένη Τετάρτη και όπως καταγγέλλουν τα μέλη της επιτροπής  αγώνα διανομέων ιδιοκτήτης άσκησε τόσο σωματική όσο και λεκτική βία στο διανομέα φαγητού, που εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

«Το τέταρτο βίαιο περιστατικό δείχνει ότι οι επιθέσεις στους συναδέλφους από εργοδότες, όχι μόνο τυχαίες δεν είναι, αλλά εντάσσονται στα πλαίσια ενός νέου συστήματος εκμετάλλευσης των εργαζομένων, όπου οι εργοδότες μας συμπεριφέρονται κυριολεκτικά ως δουλοπάροικους, πληρώνοντας και ασφαλίζοντάς μας όσο θέλουν, εκμεταλλευόμενοι τους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους και την έλλειψη κάθε ελέγχου από τους υπευθύνους!» επισημαίνει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]