[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων στο πένταθλο η Παπαδοπούλου

Tο πανελλήνιο ρεκόρ στο πένταθλο νεανίδων βελτίωσε η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου. Η νεαρή αθλήτρια αγωνίστηκε σήμερα εκτός συναγωνισμού στο εθνικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Σερβίας, όπου συγκέντρωσε 3.720 βαθμούς και βελτίωσε το ρεκόρ που κατείχε η Μαρία-Λουίζα Βρυώνη με 3.703 β. από τις 17 Φεβρουαρίου του 2017.

Η Παπαδοπούλου πέτυχε 8.91 στα 60 μ. εμπόδια, 1,65 μ. στο ύψος -ατομικό ρεκόρ-, 12,11 μ. στη σφαιροβολία, 5,33 μ. στο μήκος και 2.31.25 στα 800 μέτρα. Η Παπαδοπούλου τον περασμένο μήνα αγωνίστηκε στην Κωνσταντινούπολη και συγκέντρωσε 3.610 β., που ήταν και το ρεκόρ της μέχρι σήμερα. Η αθλήτρια του Γιώργου Σαράφη το καλοκαίρι θα επικεντρωθεί στο έπταθλο, με στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας της.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]