Την ομαλή διεξαγωγή του προσεχούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα επιθυμούν να διασφαλίσουν στον ΠΑΟΚ. Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν τα περσινά γεγονότα και να μην διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των δύο διεκδικητών του φετινού πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να υπάρξει δίχτυ στις θύρες στις 1-2-3, όπου βρίσκεται ο πάγκος του Ολυμπιακού και η φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί στις θύρες 4-7-8, ενώ δίχτυ αναμένεται να τοποθετηθεί και στις θύρες 5-6 για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν 300 σεκιούριτι από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ πάνω από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου ντέρμπι.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί και ελικόπτερο από την Αστυνομία που θα εποπτεύει την Τούμπα και θα κατευθύνει τις αστυνομικές δυνάμεις στα σημεία που ενδεχομένως να προκύψουν έξω από την Τούμπα.