Πινγκ πονγκ ανακοινώσεων, ανάμεσα στην υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας και δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου.



Χθες σε δηλώσεις του ο κ. Κυρίζογλου σχολίασε τη χρηματοδότηση 43 προτάσεων για νεανικές δράσεις από το ΥΜΑΘ κάνοντας λόγο για παλαιοκομματική φαυλότητα. Σημείωσε δε πως "όποιος θέλει να χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του είναι παλαιοκομματική φαυλότητα".

Με ανακοίνωσή της η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΕΔ-ΚΜ τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Ο κ.Κυρίζογλου ενοχλείται από τη νέα γενιά που δραστηριοποιείται, τις καθαρές δράσεις, τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου.Εμείς πάλι, τους υποστηρίζουμε. Εντέλει, ο καθένας μας κρίνεται από το έργο του και από τη διαφάνεια των διαδικασιών που ακολουθεί".

Σε νεότερη δήλωσή του ο Λάζαρος Κυρίζογλου εξαπολύει νέα πυρά κατά της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης):

"Δυστυχώς, πρόκειται για παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορά από νέο άνθρωπο, που χρησιμοποιεί, 100 μέρες πριν από τις εκλογές, τη θέση της για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της για το Δήμο Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα. Θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση της υφυπουργού για λόγους στοιχειώδους πολιτικής δεοντολογίας", επισημαίνει μεταξύ άλλων στην απάντησή του ο κ. Κυρίζογλου.