[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στηρίζει το… αίτημα των γερμανικών επανορθώσεων

Την προώθηση της δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη ενός ανεξαρτήτου επιστημονικού ιδρύματος με αντικείμενο την επιστημονική έρευνα επί των εγκληματικών πρακτικών της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας στον ελλαδικό και υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο πρότεινε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης.


Η πρόταση διατυπώθηκε με αφορμή την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου των Karl Heinz Roth και Hartmut Ruebner «Η οφειλή των επανορθώσεων. Υποθήκες της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη» που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.


Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο ίδιος ο Karl Heinz Roth, συνοδευόμενος από τον ελληνομαθή ιστορικό Christoph Ulrich Schminck-Gustavus. Χαιρετισμό –μεταξύ άλλων- απεύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]