[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επισκέψεις Ζέρβα σε κοινωνικές δομές του δήμου Θεσσαλονίκης


Στο πλαίσιο συνεχών συναντήσεων με φορείς, κοινωνικές ομάδες και δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης,
ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», επισκέφτηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου  το Κέντρο Υποδοχής Ημέρας Αστέγων και τους χώρους του προγράμματος REACT που υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ακολούθως επισκέφτηκε το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών καθώς και το Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης όπου ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα ανοιχτά ζητήματα των δομών αυτών.

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και στους χώρους του αμαξοστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή Πατριαρχικού Πυλαίας (πρώην Lavipharm) όπου συνομίλησε με εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και παρουσίασε σημεία της προγραμματικής του πρότασης που αφορούν στις υπηρεσίες του δήμου.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ακολούθησε επίσκεψη στο ΚΕΠ της Α’ Δημ. Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στην οδό Αγγελάκη και στο αντίστοιχο της Β’ Δημ. Κοινότητας εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού, συνομίλησε με εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους πολίτες και άκουσε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους. 

#Ζέρβας
#δήμος_Θεσσαλονίκης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]