Την περίπτωση 20χρονος αλλοδαπός να σκότωσε στο ξύλο τον πατέρα του, ερευνά η αστυνομία στον Άγιο Αθανάσιο, έξω από τη Θεσσαλονίκη!



Όλα άρχισαν όταν, χθες (17-02-2019) το απόγευμα, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο βρέθηκε πτώμα άνδρα στα χωράφια έξω από τον Άγιο Αθανάσιο.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Διαπίστωσαν ότι, ήδη είχε κληθεί ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς είχαν τοποθετήσει τη σωρό 48χρονου αλλοδαπού, που έφερε θλαστικά τραύματα, μέσα στο όχημα.


Ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής ο οποίος, μετά τη νεκροψία, εκτίμησε πως το πτώμα φέρει θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός, από τα οποία φαίνεται πως επήλθε ο θάνατος. Τα ακριβή αίτια, πάντως, θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροτομή η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα.


Αμέσως άρχισαν έρευνες για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί. Η αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτο τον 20χρονο γιο του θύματος, ο οποίος φέρει εκδορές στα χέρια. Μάλιστα, κατά την προανάκριση προέκυψε ότι, πατέρας και γιος, είχαν έντονη λογομαχία η οποία κατέληξε σε  άγρια συμπλοκή.


Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.