[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Όλα έτοιμα στο ΝΑΤΟ για να βάλουν μέσα τα Σκόπια

Όλα είναι έτοιμα στο ΝΑΤΟ για την είσοδο των Σκοπίων στη Συμμαχία –κι αν βασιστούμε στα λόγια ανώτατων αξιωματούχων, δεν έχει την παραμικρή σημασία τι θα γίνει στην Αθήνα γι αυτό…Το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ θα υπογραφεί στις 6 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Γενικός Γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ .


«Στις 6 Φεβρουαρίου θα γράψουμε ιστορία: οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ θα υπογράψουν το πρωτόκολλο ένταξης με τη μελλοντική Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νικόλα Ντιμιτρόφ», αναφέρεται στην ανάρτηση του Γενς Στόλτενμπεργκ στον λογαριασμό του στο Twitter, με περισσή σιγουριά…


Είναι σαφές ότι, άσχετα με το τι μπορεί να γίνει στην Αθήνα –ακόμη κι αν ο χρόνος ήταν μεγαλύτερος από τέσσερις ημέρες- οι Νατοϊκοί μας σύμμαχοι έχουν λάβει την απόφαση και θα καλωσορίσουν με ανοικτές αγκάλες τη γειτονική χώρα. Και, μάλιστα, πριν υιοθετηθεί το νέο της όνομα, κουρελιάζοντας, έτσι, το βέτο που είχε ασκήσει ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο Βουκουρέστι, με τη θέση “πρώτα λύση και μετά ένταξη”…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]