[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς νερό για πολλές ώρες αύριο περιοχές στην ανατολική Θεσσαλονίκη
Προβλήματα στην υδροδότηση θα σημειωθούν αύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών επισκευής αγωγού της ΕΥΑΘ.

Οι εργασίες αφορούν επισκευή αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ300 λόγω διαρροής και θα πραγματοποιηθούν αύριο επί των οδών Καραϊσκάκη Γεωργίου – Γεννηματά Γιώργου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ, από τις  07:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση λόγω πτώσης πίεσης στις περιοχές Βότση και Αλλατίνη του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και Άγιο Παντελεήμονα και Κέντρο Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]