Συννεφιά, ασθενείς τοπικές βροχές με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά και το Ιόνιο και βαθμιαία βελτίωση, προβλέπει για σήμερα, Σάββατο, η ΕΜΥ. 



Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.


Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 2 έως 11 βαθμούς κελσίου.


Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα της κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βρόχων και παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου. Σ


Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Στέρεας. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα περιοριστούν στο νοτιοανατολικά Ιόνιο και την Πελοπόννησος.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, όπου υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχές και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια.


Σε Κυκλάδες, Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη, κυρίως στα ανατολικά.


Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια.


Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωινές τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς κελσίου.


Για αύριο Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά θα  αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Καταιγίδων τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί καταιγίδων τόπους παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.