[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διαμαρτυρία περιβαλλοντικών ΜΚΟ για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Επτά περιβαλλοντικές μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), συμπεριλαμβανομένου του Δικτύου Δράσης για τα Τροπικά Δάση, κατηγόρησαν τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 για την αποτυχία τους να σταματήσουν τη χρήση ξυλείας, στις κατασκευές των έργων, που συνδέεται με την καταστροφή τροπικών δασών, αλλά και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σε ανακοίνωσή τους οι ΜΚΟ εκφράζουν την βαθιά απογοήτευσή τους για την πρόσφατη αναθεώρηση της πολιτικής προμήθειας ξυλείας του Τόκιο 2020. Οι διοργανωτές των Αγώνων ανακοίνωσαν τροποποιήσεις στην προηγούμενη πολιτική τους, στις 18 Ιανουαρίου.
«Δυστυχώς, η νέα πολιτική που ανακοινώθηκε στις 18 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, επιφέρει ελάχιστες βελτιώσεις και αποτυγχάνει να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα ή ακόμα και τη νομιμότητα της ξυλείας που αγοράζεται», ανέφεραν οι ΜΚΟ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]