[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

5 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΠέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αλλά και πορείες αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί, στο 87ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της πρωτοβουλίας συλλόγων εκπαιδευτικών  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  για την ακύρωση σεμιναρίων συντονιστών εκπαιδευτικού έργου που αφορά την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Αργότερα, στις 11:00 έξω από το τουρκικό προξενείο άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης για περιοχή της βόρειας Συρίας.

Επίσης στις 11:00 στο μνημείο Λαμπράκη, θα συγκεντρωθούν μέλη του  σωματείου μισθωτών εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης.

Στις 19:00 στο άγαλμα Βενιζέλου μέλη της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης για το λαό της Βενεζουέλας.

Την ίδια ώρα στην Καμάρα, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση  ενάντια στην πατριαρχία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]