Με συνολικά 17 αθλητές, 10 άνδρες και 7 γυναίκες, θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης (1-3/03) η ελληνική ομάδα.
Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι τέσσερις από τους έξι που ανέβηκαν στο βάθρο της αντίστοιχης διοργάνωσης σε ανοιχτό, πέρυσι το καλοκαίρι στο Βερολίνο.
Συγκεκριμένα οι Τεντόγλου, Παπαχρήστου, Κυριακοπούλου και Στεφανίδη θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την προηγούμενη επιτυχία τους, ενώ δεν θα ταξιδέψουν στην Σκωτία οι Μπελιμπασάκη, Τσιάμης, που επίσης είχαν κατακτήσει μετάλλια στην γερμανική πρωτεύουσα.

Επίσης, στην αποστολή συμμετέχουν και οι έμπειροι, Κώστας Φιλιππίδης, Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Δουβαλίδης, που είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να βρεθούν ψηλά, αλλά και οι νέοι, Εμμανουήλ Καραλής, ο Κώστας Ζήκος, η Τατιάνα Γκούσιν και η Ελένη Πόλακ, που θα επιδιώξουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται.

Η συμμετοχή της Βούλας Παπαχρήστου στην αποστολή αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη, αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν ξεπέρασε τον τραυματισμό και είναι απόλυτα έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη μία διάκριση.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Γλασκώβη την ερχόμενη Τετάρτη (27/2) σε δύο γκρουπ και θα επιστρέψει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.
Η αποστολή:
ΑΝΔΡΕΣ
60μ: Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων)
60μ: Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ)
60μ: Μάκης Στεργιούλης (Πανναξιακός ΑΟ)
60μ εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΑΟ Ηφαιστία)
1.500μ: Ανδρέας Δημητράκης (Πανναξιακός ΑΟ)
Υψος: Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομ.)
Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης (ΠΓΣ)
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Κηφισιάς)
Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)
Σφαιροβολία: Νικόλας Σκαρβέλης (ΓΣ Τρικάλων)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
60μ: Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
400μ: Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων)
Ύψος: Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς)
Επί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης)
Επί κοντώ: Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕ Κάμειρος 2009)
Επί κοντώ: Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων)
Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος)