Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Παμβοχαϊκό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.Η ομάδα του  θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, σημειώνοντας άλλη μια νίκη, απέναντι στο σύνολο του Κώστα Δεληκώστα, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Κηφισιά.

Οι ασπρόμαυροι, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της αγωνιστικής, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα, τόσο για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος όσο και για το ματς του κυπέλλου την Τετάρτη.

Από την αγωνιστική περίοδο 2011-12 μέχρι σήμερα, Παμβοχαικός και ΠΑΟΚ συναντιούνται για 24η φορά σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ασπρόμαυροι έχουν 15 νίκες (12 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) ενώ ηττήθηκαν 8 φορές, με την τελευταία ήττα να είναι στην 12η αγωνιστική της σεζόν 2015-16. Στον τελευταίο αγώνα των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Παμβοχαϊκού στο Παλατάκι.

Η αποστολή του Δικεφάλου ταξιδεύει την Παρασκευή και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης