[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Υπόθεση Koriopolis: Αθώοι όσοι κατηγορούνταν για τα στημέναΤην αθώωση του Αχχιλέα Μπέου και άλλων παραγόντων του ποδοσφαίρου, αποφάσισε την Παρασκευή το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η αποκαλούμενη υπόθεση «Koriopoilis»Υστερα από ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε έξι μήνες, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την αθώωση όσων κατηγορούνταν για παθητική ή ενεργητική δωροδοκία και δη πρώην προέδρων ή παραγόντων ομάδων.

Το δικαστήριο κήρυξε ενόχους αλλά σε βαθμό πλημμελήματος 12 άτομα μεταξύ των οποίων και τον Γιώργο Τσακογιάννη, για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος και νομιμοποίηση εσόδων.

Η εισαγγελέας της έδρας, Ευδοκία Πούλου, είχε προτείνει την ενοχή των 25 από τους 26 εναπομείναντες κατηγορούμενους που είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, αφού οι υπόλοιποι που αντιμετώπισαν την κατηγορία μόνο για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα έχουν απαλλαγεί.

«Ελαμψε η αλήθεια»

Οι συνήγοροι του Αχ. Μπέου, Ευθύμιος Νσυρλιδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος,  και  Αλέξης Αθανασόπουλος  δήλωσαν:

«Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, σε πρώτο βαθμό, είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την αποκατάσταση της αλήθειας.

Σήμερα, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, σε δεύτερο βαθμό, αποκατέστησε πλήρως την αλήθεια και έκρινε τον Αχιλλέα Μπέο αθώο όλων των κατηγοριών.

Οκτώ, περίπου, χρόνια μετά την άδικη προσωρινή κράτηση και διαπόμπευση του Αχιλλέα Μπέου, η αλήθεια έλαμψε».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]