[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

H ανακοίνωση της ΕΡΤ για την διακοπή του δελτίου από εκπαιδευτικούς

«Η ΕΡΤ, η ελληνική δημόσια τηλεόραση, από δημοκρατικό καθήκον και από καθήκον ελεύθερης και πλουραλιστικής ενημέρωσης,
προβάλλει πάντοτε τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και τις κινητοποιήσεις τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ με αφορμή την διακοπή του χθεσινοβραδινού δελτίου ειδήσεων  από ομάδα εκπαιδευτικών, που διαμαρτύρονται για την αλλαγή του νόμου για τις προσλήψεις.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφέρει ότι πρόβαλε στις 11.1.2019, ζωντανά, την πορεία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τα Προπύλαια, και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1 πρόβαλε βίντεο με τα αιτήματα και τις διαμαρτυρίες τους και ρεπορτάζ από την πορεία τους. Το ίδιο βίντεο προβλήθηκε και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ 2 και της ΕΡΤ 3. Χαρακτηρίζει απολύτως αδικαιολόγητη την εισβολή των εκπαιδευτικών στο στούντιο της ΕΡΤ 1, σημειώνοντας ότι «θα μπορούσε να είναι πλήγμα για την δημόσια τηλεόραση και την ΕΡΤ και δεν προσέθεσε απολύτως τίποτε στην ενημέρωση για τα αιτήματα των εκπαιδευτικών».

Η διοίκηση της ΕΡΤ συγχαίρει τέλος τους εργαζόμενούς της «που, όπως και σε άλλες μαύρες εποχές, υπερασπίσθηκαν το κύρος και την τιμή της ελεύθερης δημόσιας τηλεόρασης».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]