O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά απο την λαμπρή του πορεία στο Australian Open και την νίκη του απέναντι στο θρυλικό τεννίστα Roger Federer, ανέβηκε πλέον στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για άνδρες τεννίστες. O μόλις 20 χρονών αθλητής γεύεται την απόλυτη δόξα και επιτυχία καθώς εισπράττει καθημερινά σεβασμό και αγάπη απο τους θαυμαστές του.

Μάλιστα, περιμένωντας την πτήση της επιστροφής του απο το αεροδρόμιο της Μελβούρνης, ο Στέφανος συνάντησε μία μεγάλη θαυμάστρια του και της φέρθηκε με μαγικό και τρυφερό τρόπο. Η γλυκιά υπάλληλος του αεροδρομίου, Rajpreet, ήθελε να βγει μια φωτογραφία μαζί του αλλα δεν είχε μαζί της το κινητό της. Τη λύση έδωσε ο Στέφανος ο οποίος τράβηξε μία φωτογραφία μαζί της με το δικό του κινητό και της υποσχέθηκε να τη δημοσιεύσει στα social media.

Φυσικά, ο πρωταθλητής κράτησε την υπόσχεση του και μοιράστηκε μαζί μας τη φωτογραφία, γράφοντας απο κάτω “Η Rajpreet μου ζήτησε μία φωτογραφία, αλλά δεν είχε μαζί της το κινητό της. Της είπα οτι θα την τραβήξω εγώ και θα την δημοσιεύσω, ώστε να την κατεβάσει απο εκεί. Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο!”. Μία ακόμη συγκινητική κίνηση απο τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος παραμένει προσγειωμένος και σέβεται τους υποστηρικτές του, κάνοντας μας να τον συμπαθούμε ακόμα περισσότερο.