Αναβάλλεται η συνάντηση Τσίπρα με ΚαμμένοΣτον αέρα βρίσκεται η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.


"Είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό", είπε προ ολίγου ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ερωτηθείς αν αυτό επηρεάζει την ΚΟ σημείωσε ότι όλα είναι συναρτώμενα.

Όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι "δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια", σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε κάνει άλλη μία στροφή 180 μοιρών, όταν ανακοίνωσε στη Βουλή ότι... δεν είναι απερχόμενος. Απαντώντας σε δήλωση εκπροσώπου της ΝΔ, ο οποίος τον αποκάλεσε απερχόμενο, απάντησε πως «ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση…» Πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια», δείχνοντας με αυτόν το τρόπο ότι… σκοπεύει να δώσει νέα παράταση στον εαυτό του, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή των Σκοπίων, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ.

Σχόλια