Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με... ανατροπές, Ατρόμητος και Παναιτωλικός σταμάτησαν στο 2-2 στη 16η αγωνιστική της Super League κι οι γηπεδούχοι φαίνεται να χάνουν την επαφή με την κορυφή.


Μετά από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες σημείωσαν τέσσερα γκολ στην επανάληψη. Ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ στο 50', αλλά ο Μανά με δύο προσωπικά τέρματα (69', 77') έβαλε σε θέση οδηγού τον Παναιτωλικό.

Την τελευταία λέξη πάντως την είπαν οι γηπεδούχοι και με σκόρερ τον Μούγιακιτς (83') διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Στα ενδιαφέροντα του αγώνα το… ντου του προπονητή των γηπεδούχων με το που σφύριξε λήξη ο Παπαέτρου. Ο Κάναντι πλησίασε τον διαιτητή κι άρχισε να του μιλά έντονα από απόσταση μερικών… εκατοστών, διαμαρτυρόμενος για τον ελάχιστο χρόνο των καθυστερήσεων.


Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Γκολ: 50' Ενσικουλού, 83' Μούγιακιτς / 69', 77' Μανά


Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Ιορδάνης Απτόσογλου

Κίτρινες: 40' Κιβρακίδης, 53' Μάντσον, 79' Χατζηισαΐας / 23' Μαλής, 52' Μασουρέκ


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (80' Ούμπιδες), Ρισβάνης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Μπρούνο (78' Μούγιακιτς), Ενσικουλού (78' Κωτσόπουλος), Κουλούρης

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους (88' Αμαράλ), Μαλής, Τσοκάνης, Λιάβας, Λουσέρο, Ουίλιαν (90'+3' Γκούγκα), Μασουρέκ (84' Μιχάι), Μανά, Μοράρ.