[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πανέμορφη η χιονισμένη Θεσσαλονίκη (φωτορεπορτάζ)
Πανέμορφη μέσα στο χιόνι δείχνει η Θεσσαλονίκη, με το πέρασμα της κακοκαιρίας που της δώσαν το όνμα "Υπατία", όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες του φωτορεπόρτερ Νώντα Στυλιανίδη.


Τα πάντα έχουν ασπρίσει και, καθώς το χιόνι είναι ακόμη μαλακό, η κυκλοφορία στους δρόμους γίνεται κανονικά.

Πρόβλημα, πάντως, υπάρχει στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, όπου το χιόνι πάνω στα μάρμαρα της πλατείας έχουν παγώσει και αρκετοί είναι οι πολίτες που βρέθηκαν στο έδαφος, στην προσπάθειά τους να τη διασχίσουν. Παρόμοια και η κατάσταση στους δρόμους στο Καπάνι, όπου τα μεν πεζοδρόμια είναι καθαρά, καθώς οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων φρόντισαν να ρίξουν αλάτι, αλλά δεν έχει γίνει το ίδιο στα καλντερίμια της περιοχής.Όσο για τους επιβάτες των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, καθώς λόγω καιρικών συνθηκών, όπως είναι φυσικό, κυκλοφορούν λίγα λεωφορεία, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν αρκετή ώρα στις παγωμένες στάσεις (την ευθύνη για τον καθαρισμό των οποίων έχει ο κάθε δήμος).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]