Δυο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 23 ετών συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, επειδή μετέφεραν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο δυο ανήλικους μετανάστες χωρίς έγγραφα.



Το Ι.Χ. με τους αλλοδαπούς εντοπίστηκε σήμερα (13-01-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό – στο ύψος του Λαγκαδά. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά,  έκαναν σήμα στον 32χρονο οδηγό να σταματήσει, όμως εκείνος πάτησε γκάζι.


Ακολούθησε καταδίωξη ως την περιοχή του Κορδελιού κι εκεί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κι έπεσε πάνω σε άλλο όχημα. Οδηγός κι ο 23χρονος συνεργός του το ΄βαλαν στα πόδια και παράτησαν μέσα στο Ι.Χ. δύο ανήλικους μετανάστες χωρίς έγγραφα. Οι αστυνομικοί, όμως, τους κυνήγησαν και, μετά από σύντομη πάλη, τους συνέλαβαν.


Όπως διαπιστώθηκε οι δύο ανήλικοι είχαν πληρώσει αδρά τους δύο νεαρούς αλλοδαπούς για να τους μεταφέρουν από την περιοχή του Έβρου, από όπου είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα, στη Θεσσαλονίκη.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.