Ο Δήμος Παύλου Μελά και οι Συνεργαζόμενοι Φορείς του Τοπικού Θεματικού Περιβαλλοντικού Δικτύου ''Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία - Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά'',ενημερώνουν του πολίτες της πόλης σχετικά με τη διοργάνωση Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης που αφορά στην ενίσχυση της μικρής Ηλιάνας, μαθήτριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ηθική και υλική υποστήριξη της οικογένειας του μικρού παιδιού, του οποίου η ''ελεγχόμενη'' κατάσταση της υγείας παρουσίασε επιδείνωση τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ανταποκριθεί στην επικοινωνία, στις ανάγκες της καθημερινότητας με πολύ συχνές επισκέψεις στο Νοσοκομείο και φροντίδα εντατικής θεραπείας σε 24ωρη βάση.

«Αναλογιζόμενοι τις προσπάθειες και την υποστήριξη διαφόρων φορέων κατά το παρελθόν επιβάλλεται να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για την μικρή Ηλιάνα με τη συλλογή πλαστικών καπακιών.
Σήμερα σε ενεστώτα πλέον χρόνο χρειάζεται και πάλι συνεργασία και συντονισμός των προσπαθειών μας προκειμένου να κερδίσουμε τη μάχη με τη ζωή, που δίνει καθημερινά η οικογένεια και αδυνατεί οικονομικά να ανταποκριθεί στο στόχο της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Προς το σκοπό αυτό με τη συμβολική τιμή των 5 ευρώ προσκαλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση γιατί είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν πάντα ωφέλιμο αποτέλεσμα προς το κοινό καλό.

Περιμένουν, λοιπόν, όλους όσους επιθυμούν, να τραγουδήσουν μαζί τους για τη μικρή Ηλιάνα, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 8:00 μ.μ. στο θέατρο ''Χ. Τσακίρης''.