Τα εθνικά θέματα με έμφαση στη «συμφωνία των Πρεσπών», τις προκλήσεις από τους Αλβανούς και τις επιδιώξεις της Τουρκίας
, θα αναδείξει ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με τίτλο «Η Ελλάδα στην κόψη του ξυραφιού» που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 18/1, στις 19.00', στο ξενοδοχείο «The Met», στην παλιά δυτική είσοδο Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου).

Ο κ. Καλαφάτης, μόλις δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα αναφερθεί στην ομιλία του σε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Ο κ. Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε σχετικά:

«Συναντιόμαστε σε μια στιγμή που η Ελλάδα σέρνεται στην κόψη του ξυραφιού,  που η κυβέρνηση παραπαίει, που νέοι κίνδυνοι απειλούν τα εθνικά μας ζητήματα, την οικονομία και την κοινωνία μας. Συναντιόμαστε για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, την αγανάκτησή μας για τις προκλήσεις των Αλβανών, την ανησυχία μας για τα σχέδια των Τούρκων. Συναντιόμαστε για να ενώσουμε τη φωνή μας στα ζητούμενα για την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα που αναπτύσσεται και προοδεύει, την Ελλάδα που δίνει ίσες ευκαιρίες για όλους.»

#Καλαφάτης