[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Λόγω ομίχλης τα προβλήματα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”


Ανοικτές ήταν οι πίστες προσαπογείωσης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, αφού τα εκχιονιστικά μηχανήματα έκαναν καλά τη δουλειά τους, όμως η χαμηλή νέφωση έκανε, για άλλη μία φορά, το… θαύμα της.Η πρώτη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έγινε στις 8 το πρωί.


Προς το παρόν έχει ακυρωθεί η πτήση της Turkish Airlines προς Κωνσταντινούπολη με ώρα αναχώρησης 9.55 και της Easyjet για Βερολίνο που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 11.12.


Καθυστερούν οι πτήσεις της Blue Air για Λάρνακα (9.45), Transavia για Άμστερνταμ (10.30) Ryanali για Βερολίνο (10.55) και SAS για Στοκχόλμη (11.10)


Στις αφίξεις ακυρώθηκαν οι πτήσεις τις Olympic Air από Ηράκλειο, Easyjet από Βερολίνο (9.55), ενώ καθυστερούν οι πτήσεις Ryanair από Αθήνα (9.35), Transavia από Άμστερνταμ (9.45),  SAS από Στοκχόλμη (10.20), Ryanair από Βερολίνο (10.30) και Qatar Airways από Ντόχα (11.30).


Καλό είναι, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, να επικοινωνούν με την εταιρία τους ή το αεροδρόμιο.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Fraport, κ. Παπάζογλου, οι πτήσεις γίνονται με μεγάλες καθυστερήσεις.


Να σημειωθεί ότι ο ΟΑΣΘ δεν εξυπηρετεί, αυτήν τη στιγμή (9.30) το αεροδρόμιο, όπως, άλλωστε κι όλες τις αστικές γραμμές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]