[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς αστικά λεωφορεία η Θεσσαλονίκη λόγω χιονόπτωσηςΧωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει μέχρι τις 14:00 η Θεσσαλονίκη. Το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τον ΟΑΣΘ δεν μπορεί να μετακινηθεί.

 «Υπάρχει σχετική εντολή από την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας μέχρι και τις 2 το μεσημέρι να μην κυκλοφορήσουν λεωφορεία», δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η διευθύντρια κίνησης του ΟΑΣΘ Κατερίνα Σίσκου.

Τα αστικά λεωφορεία δεν πραγματοποιούν κανένα δρομολόγιο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της πόλης θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο για τη μετακίνηση τους.

Ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχουν δρόμοι με χιόνι και πάγο.Σημειώνεται ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας των αστικών υπάρχει για λόγους ασφαλείας καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς και γίνεται προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν περαιτέρω κυκλοφοριακά προβλήματα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]