[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η ατζέντα έδειξε τα ροζ ραντεβού

Μια ιδιόχειρη ατζέντα ιδιοκτήτριας παράνομου οίκου ανοχής που λειτουργούσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης “έκαψε” την ίδια και τον υπάλληλό της… Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο “ροζ διαμέρισμα” έχουν στα χέρια τους

στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η γυναίκα αυτή εξωθούσε στην πορνεία 39χρονη.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν περίοικοι διαπίστωσαν ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μπαινόβγαινε… αρκετός ανδρικός πληθυσμός. Επίσης, παρά το ότι στο διαμέρισμα βρισκόταν η 39χρονη με έναν 24χρονο, οι… θόρυβοι που έβγαιναν από αυτό δεν φανέρωναν πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι…


Το θέμα έφθασε στην αστυνομία και χθες 11 Ιανουαρίου 2019 το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα. Διαπίστωσαν ότι η 39χρονη ήταν… εργαζόμενη γυναίκα (στο αρχαιότερο των επαγγελμάτων) και ο 24χρονος ένας απλός υπάλληλος που έκλεινε τα ραντεβού. Βρήκαν, ακόμη, την ιδιόχειρη ατζέντα, με ονόματα, ώρες ραντεβού και διάφορα ποσά δίπλα στο κάθε όνομα τα οποία έφθαναν το –ιδιαίτερα μικρό- ποσόν των 145 ευρώ.


Εκείνη την ώρα απουσίαζε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία και αναζητείται. Ο 24χρονος και η 39χρονη συνελήφθησαν και, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]