Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο υπευθύνου ασφαλείας εταιρείας υπεραγορών είχαν «ανοίξει» δυο Έλληνες διαρρήκτες, στα τέλη του χρόνου, αλλά… στάθηκαν άτυχοι: Η αστυνομία τους εντόπισε και σχημάτισε εναντίον τους δικογραφία.


Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 24 και 27 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και παράβασης Νόμου Περί όπλων. Είχαν διαρρήξει το Ι.Χ. του σεκιουριτά που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Σταυρούπολης κι είχαν αρπάξει από αυτό σακίδιο που περιείχε δύο πιστόλια που κατείχε νόμιμα ο παραπάνω, τρεις γεμιστήρες με φυσίγγια, καθώς και βαλιτσάκι φίλου του θύματος, που περιείχε 300 ευρώ και τρία ρολόγια.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρολόγια, τρία κινητά τηλέφωνα, βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, τις οποίες προέκυψε ότι είχε κλέψει τον Οκτώβριο του 2015 από σταθμευμένο όχημα, καθώς επίσης και 40 φυσίγγια των 9 mm οπότε και συνελήφθη.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 27χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, δύο κάμερες και φορητή παιχνιδομηχανή για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι κλοπιμαία από άλλες περιπτώσεις.

Ο συλληφθείς μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου συνεργού του, συνεχίζονται.