[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ορφανός: «Ο δήμος λειτούργησε μερικώς και ανεπιτυχώς, συγχαρητήρια στους υπαλλήλους που πάλεψαν να κρατήσουν την πόλη ανοιχτή»


Τα αναμενόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα για άλλη μια φορά δημιούργησαν προβλήματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


 Αναφερόμενος σε όλα όσα συνέβησαν από χθες το μεσημέρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Ορφανός τόνισε: «Ο Δήμος λειτούργησε μερικώς και ανεπιτυχώς. Το σχέδιο των επικεφαλής δε λειτούργησε με τα γνωστά αποτελέσματα. Θα πρέπει ωστόσο να εξάρουμε την προσπάθεια των υπαλλήλων του Δήμου στον τομέα καθαριότητας αλλά και στην πολιτική προστασία που από χθες το βράδυ έδωσαν αγώνα για να κρατήσουν ανοιχτές τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης καθώς και τις λεωφορειολωρίδες παρά το γεγονός ότι ο (τέως) ΟΑΣΘ δεν έβγαλε τα λεωφορεία για να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. Αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη για την αναποτελεσματικότητα του σχεδίου αντιμετώπισης».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]