[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αορίστου με δικαστική απόφαση συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου του δήμου Θεσσαλονίκης

Νέα δεδομένα στις υποθέσεις εργαζομένων που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, ζητώντας την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, διαμορφώνει απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 17629/2018 απόφαση, το δικαστήριο δικαιώνει 10 συμβασιούχους στον τομέα της Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης ανεξάρτητα από την περίοδο που υπογράφτηκαν οι συμβάσεις τους και αναγνωρίζει ότι έχουν συμβάσεις αορίστου χρόνου.

«Υποχρεώνει το ΝΠΔΔ με την επωνυμία ‘Δήμος Θεσσαλονίκης’, να απασχολεί τους ενάγοντες δυνάμει συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου στη θέση με την ειδικότητα και με τις αποδοχές που αντιστοιχούν εκ του νόμου με την υπηρεσιακή τους ένταξη και εξέλιξη, λαμβανομένων υπόψη και των λοιπών τυπικών τους προσόντων και μετά την 31-3-2018», τονίζεται, μεταξύ στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που δημοσιεύει το aftodioikisi.gr.


Από το https://thesseconomy.gr/

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]