Πάει και αυτό το εμπόδιο. Ένα βήμα ακόμη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βάλθηκε να μας τρελάνει με τα επιτεύγματα του εντός αγωνιστικών χώρων. Και μάλιστα από την ώρα που ο Πρίγιοβιτς κούνησε μαντήλι για άλλες πολιτείες ο ΠΑΟΚ σκοράρει κατά ριπάς.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Η απελευθέρωση των εξτρέμ αλλά και των χάφ ίσως έπαιξε τον ρόλο της σε αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Από τριάρα σε τεσσάρα και το πρωτάθλημα όλο και πλησιάζει στην Τούμπα. Το ματς κόντρα στον ΟΦΗ δεν προσφερόταν για υψηλές αναλύσεις αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου που ενθουσίασε τους οπαδούς της έδειξε πώς συνεχίζει με σταθερότητα την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε είναι μια φυσική συνέχεια του περσινού, και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο κατάφερε να είναι μια αρκετά ώριμη έκδοση ομάδας για να διαχειριστεί τις όποιες καταστάσεις παιχνιδιού παρουσιαστούν. Κάτι που δεν έγινε έως τώρα, αλλά είναι βέβαιο πώς σε κάποιο ματς θα γίνει, καθώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να στέλνει σε φίλους και εχθρούς ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μήνυμα. Πως είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ΚΑΙ φέτος και δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Κατάφερε να πείσει ακόμη και τους εχθρούς του, με την εικόνα του, τη δυναμική του, την οργάνωση και την ποιότητά του ότι τα καλύτερα είναι μπροστά και πώς οποία δήλωση και αν κάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης για τον ΠΑΟΚ, μόνο ως γραφική μπορεί να λογισθεί από τους σοβαρούς ανθρώπους.

Επαναλαμβάνω και πάλι. Δεν χρειαζόταν το 4-0 επί του ΟΦΗ για να μας δείξει την άλλη ποδοσφαιρική διάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω πώς τον Μάιο ο "Δικέφαλος" θα κάνει και πάλι υπερήφανους τους οπαδούς του, τον πρόεδρο του, που ξόδεψε και ξοδεύει αλλά και τον προπονητή του. Πολλά μπράβο σε όλους τους. Λίγη υπομονή ακόμη. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Πάμε ρε ΠΑΟΚ…

ΣΣ1

Για τον Ακπόμπ το είχα πει από την πρώτη στιγμή που ειχε περάσει ως αλλαγή στο πρώτο του ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μοντέρνος επιθετικός, που τρέχει, σκοράρει, και δημιουργεί. Όπως στον αγώνα κυπέλλου που έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζαμπά με το κατέβασμα της μπάλας ανάμεσα σε δυο αμυντικούς της Παναχαικής. Ο Τσούμπα Ακπόμπ με τα δύο γκολ και την μία ασίστ, κάνει ολους τους ΠΑΟΚτσήδες να ξεχάσουν σιγά-σιγά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

ΣΣ2

Και πάλι πολλά τα διαιτητικά λάθη, όλα εις βάρος του ΠΑΟΚ. Υπάρχει αποβολή στο πάτημα Μεγιάδο πάνω στον Ελ Καντουρί αλλά και πέναλτι του Μεγιάδο πάνω στον Σάκχοφ.